Asztalfoglalás

Séfünk minden reggel, nyitás előtt gondoskodik a legjobb, helyi alapanyagok beszerzéséről. Éppen ezért mindig a legfrissebb idényjellegű zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat és halakat használjuk fel ételeinkhez.

Éttermünk várja Vendégeit minden héten péntektöl vasárnapig ebéd- és vacsoraidöben, egyéb napokon pedig elözetes bejelentkezéssel!

Felhívjuk figyelmét, hogy ételeink frissen készülnek, így egy-egy előkészítés tovább tarthat (Volcz János szavaival: "Gyorsan csak a fáról lehet leesni"), így egy-egy ebédre vagy vacsorára legalább egy órát szenteljen. (de kérjük ne siessenek, kicsit üljenek le nálunk és élvezzék a csendet, vagy a beszélgetést, a természetet és a csodás ételeket! Nem kell sietni semmivel.)

 

Kedves Vendégünk, kérjük feltétlen olvassa el a bekezdést!

Köszönjük asztalfoglalását. Kérjük töltse ki figyelmesen az alábbi adatokat. A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendőek, a telefonszámhoz és a "Vendég létszám" mezőbe csak számokat írjon be, majd nyomjon rá az Asztalfoglalás elküldése gombra. 

Sikertelen foglalás esetén rendszerünk pirossal jelzi a módosítandó mezőket. Sikeres foglalás esetén a visszaigazoló oldalon a "Köszönjük, asztalfoglalása megérkezett! Hamarosan visszaigazoljuk a foglalást!" felirat lesz látható.

FONTOS! Asztalfoglalását csak telefonon vagy e-mailen kapott visszaigazolással tekintse elfogadottnak.

10 fő feletti foglalás esetén kérjük hívjon minket: 0670 9494 003

0
0
0
s2smodern