Birtok Étterem

volcztel13Éttermünk várja Vendégeit minden héten péntektöl vasárnapig ebéd- és vacsoraidöben, egyéb napokon pedig elözetes bejelentkezéssel!

 

431043 pic 600x500Volcz Ágnes és Gergely vagyunk, a Volcz Családi Birtok Étterem tulajdonosai. Örülünk, hogy ellátogatott weboldalunkra. 1994-ben, amikor Édesapánk megvásárolta az erdőszéli területet, még nem gondoltuk volna, hogy a lovastanyánk valamikor esküvőknek és étteremnek ad majd helyet. Sok-sok évet töltöttünk külföldön a vendéglátásban dolgozva, de csak visszahúzott a szívünk a szülőföldre, ahol már saját családjainkkal karöltve, két generáció üzemelteti szeretett Birtokunkat. 

Nem csillog és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne hű a hely szelleméhez. Kívül-belül visszafogottság jellemzi. Egy családias Ökoház, mely a természet adta lehetőségekkel (napenergia, szélenergia...) működik. Ételeink családiasak, magyarosak, ízletesek és nem utolsó sorban egészségesek. Az otthonias vendéglátásban hiszünk.

agiesgergelyHT1A0031„Egy családias étterem kezdete, amely a Volcz família történetéröl, a házias ételekröl, a meleg otthon hangulatáról, a beszélgetésekröl, a falusi – minöségi – vendéglátásról, az állatokról és természetröl szól. A magyarság, az egység, a régi értékeink szeretete.”

Örömmel írjuk meg, hogy 2018. februárjától a Birtok étteremként is üzemel, előre foglalással. Kérjük navigáljon az asztalfoglaláshoz, vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken.

Asztalfoglalás

 

Kedves Vendégünk, kérjük feltétlen olvassa el a bekezdést!

Köszönjük asztalfoglalását. Kérjük töltse ki figyelmesen az alábbi adatokat. A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendőek, a telefonszámhoz és a "Vendég létszám" mezőbe csak számokat írjon be, majd nyomjon rá az Asztalfoglalás elküldése gombra. 

Sikertelen foglalás esetén rendszerünk pirossal jelzi a módosítandó mezőket. Sikeres foglalás esetén a visszaigazoló oldalon a "Köszönjük, asztalfoglalása megérkezett! Hamarosan visszaigazoljuk a foglalást!" felirat lesz látható.

FONTOS! Asztalfoglalását csak telefonon vagy e-mailen kapott visszaigazolással tekintse elfogadottnak.

10 fő feletti foglalás esetén kérjük hívjon minket: 0670 9494 003

Volcz Ágnes és Gergely

0
0
0
s2smodern