Esküvö helyszín Ajkán - és szállás

Esküvő helyszín Ajkán

26173103 1392918530835163 867425184639966807 oEsküvő, lagzi, családi vagy céges rendezvény? Akkor a Volcz Családi Birtok 120 fős terasza a legmegfelelőbb, télen pedig a 80 fő befogadására alkalmas étterem kínál megoldást. 

Ajánlatkérés esküvőre

A Volcz Családi Birtok erdővel körülvett területen Ajka - Tósokberénden a Bakony, Kisalföld és a Somló hegytől nem messze található.

Nem csillog és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne hű a hely szelleméhez. Kívül és belül visszafogottság jellemzi. Egy családias jellegű Ökoház, mely a természet adta lehetőségekkel  (napenergia, szélenergia) működik. 

Békességet és felüdülést kínál minden Párnak és a Násznépnek is. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni, de üdítő természetességgel regenerál és új energiákkal tölt fel. Pontosan azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapokból. Csendet és nyugalmat. De ha kell, hajnalig tartó dínom-dánomot, a várostól messze, ahol nincsenek szomszédok, akik miatt le kéne halkítani a zenét.

Ajánlatkérés esküvőre

Esküvői szolgáltatásaink:

  • Polgári szertartás lebonyolítása az udvaron boldogságkapuval, sátorral
  • Bőséges étkezés biztosítása a Násznépnek
  • Éjféli vacsora, korlátlan italfogyasztás
  • 20 autó befogadására alkalmas parkoló
  • Négy hálószobában (két kétágyas, két franciaágyas, valamint további kettő pótágy felállításával) 12 embert tudunk elhelyezni
  • Gondtalan kikapcsolódás az egész családnak és barátoknak!

Ajánlatkérés esküvőre

Képgaléria

További esküvői képeinket itt találja.

Videók

 

Elhelyezkedés

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés esküvőre

0
0
0
s2smodern